Nu er vi midt i Juni, sommerferien er lige rundt om hjørnet, og du har sikkert nok allerede nu fundet grillen frem. Der er ikke noget der er bedre til at samle danskerne end sommer og grill. Lige så snart det er grillvejr, så bliver vi helt vilde, og så skal der bare gang i grillen.

De fleste af os har nok efterhånden prøvet at holde en grill aften hjemme hos os selv, altså hvis man har en have eller stor nok altan. Men hvordan kan man gøre sådan en grill aften/dag mere special, hvis man nu gerne lige vil imponerer sine venner lidt? Det skal vi sige jer her i denne artikel, for vi har nemlig lagt hovedet i blød, og kommet frem til en håndfuld smarte tips og tricks til både grill og hjemmet.

Gør hjemmet mere indbydende

Der er flere måder, hvorpå du kan gøre dit hjem mere indbydende. Først og fremmest så skal der gøres rent, men det behøver vi ikke lave en guide for her.

Hvis du vil skabe et rigtig tidligt indtryk på dine gæster, så skal du helt derud hvor de først ankommer til jeres hjem. Sørg for at jeres hus og hjem er nemt at finde, og identificere ved hjælp af et lækkert navneskilt til postkassen. Det behøver ikke være noget alt for fancy-pancy med glitter og lys. Det kommer til at have en helt modsat effekt af det du prøver at opnå. Et pænt stilrent navneskilt er rigeligt. Dette gøres nok nemmest over nettet, hvor man bare selv kan indtaste hvilke oplysninger, som man vil have på sit navneskilt .

Sørg for at have et sted, hvor folk kan hænge deres overtøj. Det kan godt lyde som noget der siger sig selv, men ofte har vi oplevet at komme til en havefest eller lignende, hvor man ikke har haft mulighed for at hænge sin jakke eller andet overtøj, og så ender man med at glemme sin jakke på en tilfældig stol ude i haven. Det mest oplagte er jo en stor nok knagerække eller stumtjener, hvor man lige hurtigt kan smide overtøjet når man kommer inden for døren,.

Højt humør og god mad

Selvfølgelig er det vigtigt at have god mad, men det er ikke alle der er kokke, eller gode i et køkken. Hvis det ikke er der dine styrker ligger, så er der ingen skam i at grille en røvfuld pølser, hvidløgsbrød og koteletter. Så længe der er øl til mændene, vin til kvinderne og pølser til børnene, så går det hele nok. Sørg for at humøret er højt, det er som regel det folk husker fra en grill fest alligevel. Det og så husker de naturligvis også hver gang et hvidløgsbrød bliver brændt af.

Husk for guds skyld også salaten. Det er ikke alle der har lyst til at spise sig mæt i kød. Du får måske endda et par vegetarer på besøg, og så er det god stil at have noget til alle. Du kan også smide et par store lækre katovler på grillen. De smager mm’bra!