Står du og skal afholde en stor fest i Midtjylland eller Østjylland? Så er du formentlig på udkig efter de helt rigtige lokaler, som kan danne ramme om din eller jeres fest. Selskabslokaler er et meget vidt begreb, og det er ikke altid lige let at finde det helt rigtige sted, som passer ind i ens ånd, passer til begivenheden og passer til antallet af gæster.

Nær Århus og Randers, nærmere betegnet ude på ”næsen”, finder du selskabslokalerne, som kan være alt, man har brug for. På Kystevejens Konferencecenter kan man nemlig få hele pakken. Her er der mulighed for at afhold et lille, intimt selskab, såsom den nærmeste familie til en fødselsdag, eller man kan afholde de helt store fester, hvor der er 200 gæster. Se mere om de ideelle selskabslokaler her: https://www.kysthotellet.dk/restaurant/firmafest-selskabslokaler/

Tag en pakkeløsning, hvor mad og rengøring er inkluderet

Man behøver ikke selv at stå for maden, da konferencecenteret indeholder to find restauranter, hvor der henholdsvis kan være 200 spisende gæster i den ene restaurant og 150 spisende gæster i den anden restaurant. Mange vælger denne pakkeløsning, da man ikke selv skal stå for en masse af det praktiske. Især når der er tale om mange gæster, så er det rart, bare at kunne træde ind til festen, hygge sig og gå igen, når festen er slut, uden at skulle tænke på oprydning og rengøring.

Naturlige omgivelser, der lægger op til hygge

Selskabslokalerne ligger lige midt mellem skov og strand, så der er rig mulighed for at nyde naturen under festen. Det er samtidig de perfekte omgivelser til at skabe aftenshygge. Her kan man hænge lys i træerne og skabe en rigtig romantisk stemning, som vil være med til at gøre brylluppet ekstra mindeværdigt. Har man inviteret børn med, kan de også lege udenfor og brænde noget krudt af.