Indretning og design er noget som folk bekymrer sig meget om. Skal min bordplade ære af eg, eller skal jeg have et bord af glas? Det er alt sammen de store spørgsmål som vi går og bakser med.

Grunden til at vi gør det, er at vi gerne vil have vores hjem til at fremstå godt, og det skal også fortælle noget om os. Når man træder ind i et hjem, så kan man med det samme få en fornemmelse af hvilken type menneske som bor her.

Det er naturligvis ikke noget man skal lade sig stresse af, det vigtigste er at man bor som man vil. Hvis man er i tvivl om hvordan man skal indrette sit hjem, så er der et par gode tips her.

Vælg bordplader af eg – og andre rustikke ting

En hurtig genvej til et æstetisk pænere hjem, er at vælge ting som er lavet af træ. Træ har et naturligt og rustikt udseende, og det er noget som næste alle kan lide.

Alle typer af møbler fås gerne i en form for træ, så det er ikke svært at få fat i de rette ting. De eneste du skal gøre, er at beslutte hvilken type af træ du gerne vil have. F.eks. er bordplader af egetræ noget af det alle smukkest du kan have.

Byg dit eget bord af træ

En ting som mange er begyndt på, er at bygge deres ting selv. Det kan virke omstændigt, men det er også en meget givende proces. Det vil give liv til din indretning, og du har altid en god historie du kan fortælle folk når de kommer på besøg.

Hvis du overvejer at lave et bord med bordplader af eg, så kan du finde den type du gerne vil have, lige her: https://mifapladen.dk/bordplader-eg