Hvis du er en af dem, der er vant til at stå for arrangeringen af enhver fest i familien, forholdet eller vennegruppen, så ved du også, hvor stor en forskel en flot festpynt gør for det samlede indtryk af en fest! Det er nemlig ikke helt ligegyldigt, hvor meget du gør ud af pynten på den store dag!

Festpynten er det allerførste, dine gæster ser, når de ankommer til din fest. Derfor er det vigtigt, at intet er overladt til tilfældighederne, og du går all-in med at pynte op til den store guldmedalje. I den forbindelse gør balloner til fest en stor forskel for det samlede indtryk – vi har samlet 3 gode grunde til, hvorfor man altid skal have balloner til enhver festlig lejlighed!

1: Balloner er smukke og festlige!

Man kommer ikke udenom, at balloner er utrolig smukke og festlige at kigge på. De er billige, kommer i alle farver, størrelser og kan bruges til alle anledninger. Du kan både for balloner med tryk på, prikker, konfetti indeni mm. Kun fantasien sætter grænser!

Vil du gå ekstra langt med din ballon oppyntning kan du også købe smukke folie balloner, som kan placeres lige hvor du ønsker det til festen. Folie ballonerne er perfekte til større fester, hvor man gerne vil have balloner, der viser, hvor mange år fødselaren bliver, hvor mange år parret har være gift, eller andre smukke gestusser som ”just married” eller ”happy birthday”. Der er masser af muligheder for fine budskaber med folie balloner, og der er ikke meget festpynt, der kan overgå flotte folie balloner!

2: Balloner kan svæve!

En af de helt store fordele ved at have balloner til fester, er at du selv kan bestemme om de skal ligge på jorden, gavebordet, hænges op på væggene, eller svæve fint rundt i festlokalet. Du kan nemlig fylde helium i dem, og sætte kulør på festen ved at lave de fine balloner svæve oppe i loftet.

Det er der ikke andet pynt, der kan – derfor er balloner det oplagte valg til alle, der gerne vil have en festpynt lidt ud over det sædvanlige. Det gør bare noget helt særligt for feststemningen, så snyd ikke dig selv for oplevelsen af at komme ind i et rum fyldt med smukke svævende balloner.

3. Balloner kan bruges til mange sjove lege

En anden god ting ved balloner er, at de kan bruges til meget andet end blot festpynt. Skal du holde børnefødselsdag, kan du fx bruge ballonerne til ballon dans. Ballon dans er et sikkert hit for børn i alle aldre – og måske også for voksne, hvis I har et lille legebarn gemt indeni jer. Så køb roligt masser af balloner og snore til at binde med og se de glade gæster hygge sig med den sjove leg.

Til ungdomsfester kan man også have lege, hvor to personer skal have en ballon imellem sig og klare sig igennem et forhindringsløb, hvor ballonen ikke må falde til jorden. Reglerne er, at de ikke må røre ballonen med deres hænder, og falder ballonen til jorden er de ude af legen. Det par, der er tilbage, eller klarer løbet først, har vundet.

Stadig ikke overbevist? Så køb balloner alligevel! Balloner koster ingenting, og så sætter de altså bare prikken over i’et til enhver lejlighed!