I takt med smartphones’ skærme bliver større og dermed eksisterer af mere glas, går de også hurtigere i stykker. Det er de færreste, som ikke har været ude for, at deres smartphone har haft en smadret skærm. Som løsning på dette findes der nu adskillige slags billigt telefoncovers, som er bestemt designet til, at skærmen ikke går i stykker hvis tabt.

Vælg det rigtige telefoncover

Der er mange forskellige billige telefoncovers at vælge imellem. Nogle er bare til pynt og har forskellige motiver, mens andre har en beskyttende funktion. De slags telefon covers, som beskytter mest, er dem, som går lidt ud over skærmen. Disse er også kaldet 360 beskyttelsescover og kan blandt andet fås billigt.

Der er rigtig mange penge at spare ved at investere i et, da mange oplever, at prisen for at få repareret en smartphone skærm er rigtig høj. Prisen for at få repareret en af de helt nye smartphones kan nemt komme op over 2.000 kroner, hvis det skal være en original skærm. Til sammenligning kan covers koste helt ned til 89 kroner. Flere og flere vælger derfor at købe et og forlænge deres skærms levetid.