Udespa til vores have

 

Vi elsker udelivet i haven. Så da vi havde lidt penge til overs, ville vi gerne give os noget, som hele familien kunne have glæde af, når vi bruger haven. Valget faldt på køb af udespa, og det er nu en kilde til daglig glæde.

Vi to ”ældre” her i huset elsker følelsen af den luksus, det er at have et udespa.

Når vi sænker os ned med hver vores glas rødvin i hånden, så er det som om, at chefer, bøvlede børn og irriterende naboer forsvinder som dug for solen.

Der – lige der i de øjeblikke – er vi frie og nyder hinandens selskab. Jeg vil gå så vidt som at sige, at vores udespa har fornyet vores samliv, fordi der sker noget med en og ens partner, når man sidder i det varme vand. Man smelter sammen til en, så på en måde kan man godt sige, at vi har fået en helt ny intimitet sammen med vores køb.

Køb af udespa samlede de unge

Udespa køb

Men det er bestemt ikke kun os to gamle, der nyder det varme vand og den ro, det giver, at sidde i vandet og betragte haven. De unge i familien – det vil sige to tvillingepiger på 18 og vores søn på 20 – er alle mindst lige så begejstrede.

Efter køb af udespa er de begyndt at samle vennerne til hyggeaftener, hvor de unge sidder og snakker, mens de betragter månen og stjernenerne. Det er tydeligt, at de nyder vandet og hinanden, og de ser nærmest vores have som et fristed, hvor de kan være sig selv. Vi lader dem da også hygge sig, for det er en god flok unge, der også kan lægge bånd på sig selv. Frihed under ansvar.

Jeg kan ikke lade være med at tænke på, hvad de lavede, før vi fik en udespa, men de har vel været inde og set tv, kigget mobil eller slappet af i sengen? Nu er de aktive, og latteren lyder hele tiden.

Billig udespa

 

Vores køb af udespa fra SPAlageret.dk har således givet os stor glæde, og så var det ikke engang så dyrt igen.

Vi føler, vi har fået en rigtig god pris, der er langt under den pris, man ser fra andre udbydere.

Stilfuldt udespa

 

Det, vi købte, var et spabad fra Nordic Relax Udespa Serien, og her er altså ikke sparet på kvaliteten. Det passer desuden perfekt til vores stil med havemøbler osv.

Udespaet leveres med stik og ledning, så det er bare at slutte det til, så kan hyggen begynde. Samtidig får man Nordic Start Pakke 1 og 2, der indeholder de ting, der skal til for at få det korrekte klornivau, pH-værdi og sikre, at vandet ikke bliver fuld af alger og den slags.

Vores udespa er naturligvis isoleret, så vi undgår alt for stort et varmetab.