Horsens og Vejle – hvis du bor i Horsens, Vejle eller omegn så kan du nu få nyt tag:

http://www.htt-aps.dk/tagdaekning/

Det ikke så ofte det sker, men det sker dog – du skal have nyt tag. Det kan være til din private bolig eller virksomhed. Uanset hvad det er til, er tagdækning, noget du må lade professionelle udføre. En lille fejl kan have større økonomiske konsekvenser for dig. Så det er langt lettere at overlade arbejdet til erfarne, kompetente uddannede tømrer. Gør arbejdet en gang og gør det rigtigt. Du sparer penge.

 

Den helt rigtige tømrer kan mere end at lægge et tag – den rigtige tømrer kan også rådgive og vejlede om hvilke tag der er bedst til dig. Det er altid en smags sag, men hvis man bor i et gammelt hus, og gerne vil bevare det gamle rent æstetisk, så kan den helt rigtige tømrer hjælpe med at finde de rigtige materialer og sætte det op.

 

At lægge tag er også et farligt arbejde. Du er ikke på fastland, du arbejder på huset, derfor er det ekstra vigtigt at du lader de professionelle udføre arbejdet. Det er for din egen sikkerhedsskyld, de professionelle og erfarne tømrer, ved hvordan der skal arbejdes og har de nødvendige redskaber, så de kan sikre sig bedst muligt.

 

Utæt tag er ikke et tag

 

Utæt tag er ikke et rigtigt tag. Et rigtigt tag er ikke utæt. Utæt tag kan hurtigt vokse sig til en større udgift. Utætheden kan give fugt og regnvandet kan sive ind – det kan give mere eller mindre vandskader. Utæt tag kan også være årsag til at der kommer fugt på loftet – hvis fugt ikke opdages i tide, kan skaden vokse sig til noget der er større, nemlig svamp. Det er en hver husejers mareridt!

 

Derfor bør du ikke ignorere utætheden – et forholdsvis billigt problem kan hurtigt blive til noget større. Også skal du også være opmærksom på at både fugt og svamp kan være årsag til sygdom, hvis det opstår i et hus, bør man få det fixed. Også trækker det også ned i prisen, når ejendommen en dag skal sælges videre.

 

Nyt tag, nyt look

 

Nyt tag er også et nyt look til din ejendom. Der er mange valg muligheder – du kan vælge mellem forskellige farver men også forskellige materialer – det hele handler om hvad man er til og hvad der passer bedst til ens ejendom. At få et nyt er ikke lige det billigste, men det er en investering i fremtiden. Når huset en dag skal på salgsmarkedet, vil det være god markedsføring og kunne sige ”nyt tag.” Når man er købere, vil man have et hus, der er klar til indflytning, der skal helst ikke være alt for mange ting, der skal laves og slet ikke dyreting.

 

Nyt tag er også en god ide for din virksomhed. Din virksomhed er dit ansigt ud ad til, det er her dine kunder og medarbejdere får deres førstehåndsindtryk. Et pænt og rent tag vil udstråle renhed og overskud. Det er et godt signal at sende.

 

Så et tag er ikke bare et tag, det er meget mere. Tænk lige over hvor meget et tag betyder for et hjem. Helt praktisk så beskytter det mennesket, et tag over hovedet giver tryghed og man kan sove helt trygt og sikkert om aftenen. At vide at der ikke er huller eller et eller andet galt med taget er en lettelse.

 

Tagdækning er et håndværk – ikke alle kan gøre det rigtigt, lidt ligesom kager. Alle kan bage, men ingen kan bage som bageren. Sådan er det også med tagdækning, lad erfarne tømrer udføre arbejdet!