Går du rundt med en lille drøm om at udvikle din helt egen app, så kan du med fordel vælge at læse med her og blive klogere på, hvordan du let og billigt kan få styr på din App udvikling. Det er nemlig langt fra sikker at du har styr på teknikken og teknologien bag udviklingen af appen, men udelukkende sidder tilbage med en god ide. Det skal dog langt fra slå dig ud. Du har nemlig mange muligheder for at outsource selve udviklingen af appen til eksterne virksomheder både let og billigt. Der findes flere virksomheder der har til mål at sørge for App udvikling for deres kunder – virksomhederne på dette marked gør alt hvad de kan for, at gøre det så billigt og effektivt som muligt for deres kunder, ved at have stor fokus på at fjerne unødvendige omkostninger ved at effektivisere processerne bag udviklingen.

 

Forskellige typer af apps

Når du skal have udviklet din app er det vigtigt at få afdækket sit behov, inden du tager et valg omkring hvilken virksomhed man ønsker skal stå for den App udvikling. Der findes nemlig forskellige typer af apps, der udvikles ud fra ambitionsniveau på appen. De forskellige typer af apps, som findes er: Native-, Hybrid-, og Web-apps. Native apps er de såkaldte indfødte apps, som er født til at blive brugt på en helt specifik enhed. Fordelen ved disse apps som bliver brugt på en hel specifik enhed er, at udviklingen selvfølgelig sker 100% til den specifikke enhed, som er medvirkende til, at give en bedre oplevelse af brugen af appen og dens potentiale kan udnyttes fuldt ud. Native Apps er en relativ dyr App udvikling i forhold til de andre typer, da appen skal udvikles til de forskellige enheder som iPhone, android osv.

 

Hybrid- og webapps

 

En hybridapp er som navnet angiver det helt modsatte af en Native app. En hybridapp er nemlig udviklet med et såkaldt 3.part sprog, som gør det muligt for disse hybridapps, at fungere på de forskellige fabrikanter – iPhone, Android og Windows. På den måde er appen billigere at udvikle end Native appen, da udviklingen kun skal ske ad en gang.
En Web-app er lidt anderledes og den helt klart billigste løsning. Disse apps er faktisk kun en hjemmeside, som tilpasses skærmens størrelse når du tilgår den på smartphones eller tablets af forskellige arter.