Overvejer du at tage på en roadtrip med en lejebil? Det er altid en spændende oplevelse at prøve, især hvis man vælger at rejse med en lejebil, fordi så har man mange muligheder, som man ikke ellers har, når man er ud at rejse.

Men uanset hvor mange venner tager med på din roadtrip, så kommer det nok til at koste penge, lige meget om man rejser indenfor Europa eller udenfor. Hvad leder man efter, når man er på udkig efter biludlejning?

Her gennemgår vi de forskellige ting, som man skal se efter, når man er i gang med at planlægge at rejse med en lejebil.

Skjulte gebyrer

afhængigt af hvor man vil rejse med en lejebil, så skal man være klar over, at der kan være skjulte gebyrer. Men, hvis man ved hvad for nogle skjulte gebyrer, der kan være, så kan man minimere ekstra omkostninger.

Når man rejser med en lejebil, så inkluderer biludlejningsfirmaet nogle gange gebyrer, der ikke er med i prisen. Skjulte gebyrer ofte inkluderer obligatoriske forsikringer eller andre afgifter, som ikke kan ses i prisen, når et biludlejningsselskab giver prisen for en lejebil.

Skjulte gebyrer kan dog også inkludere lufthavnsafgifter, tredjepartsforsikring, skat, lufthavnstillæg, kilometer gebyr m.m. Her er mere information om udlejningsbiler, hvor man også kan finde information om gebyrer.

Find et selskab der sammenligner priser

Der er mange forskellige biludlejningsselskaber men der er også mange er de samme biludlejning selskaber, som kan findes de fleste steder, hvor der findes lejebiler. Det er således en god ide at finde et populært biludlejningsfirma, som man kan stole på og vil være de steder, man vil rejse hen til.

Når man leder efter en lejebil, så er det kun en fordele at finde en hjemmeside på nettet, som sammenligner priser imellem de meste populære biludlejning selskaber. Når man vil rejse med en lejebil, så er den meste kost effektiv måde at gøre ting på at sammenligne priser.

På denne måde så er man sikker på, at man bruger lejebil selskaber, som andre stoler på og som er alle af stederne, du vil rejse. På denne måde så ved man også, at man har fået den laveste pris.

Forsikringer bør være inkluderet i prisen

Som sagt ovenpå, så er kosterne til forsikring ofte en af de skjulte gebyrer, der kan være, når man vil rejse med en lejebil. Men hvad for nogle forsikringer skal man forvente at betale for og leder efter, når man søger for den bedste pris?

Det er først og fremmest altid obligatoriske at have bilforsikring, når man rejser med en lejebil. Dette inkluderer skadeforsikring til både dig, bilen og alle, der kører med i bilen. Tredjepartsforsikring, altså forsikring der gælder mennesker, der køre i andre biler er ikke altid obligatoriske.

Andre forsikringer der kan være der inkluderer tyveriforsikring og andre slags skadeforsikring. Hver biludlejning selskab har lov til at have forskellige lovpligtige og obligatoriske forsikringer. Det er derfor vigtigt, når man leder efter en biludlejning selskab, at man finder information om alle forsikringer og afgifter.