Mange mennesker er begyndt at benytte deres sommerhus meget mere. Det skyldes, at det at arbejde hjemmefra er blevet en mere normal ting at gøre efter covid 19. Det vil altså sige, at Danskerne generelt bruger deres sommerhuse mere, men bruger de dem som også rigtigt.

Førhen var sommerhuse noget, man brugte til at koble af og sætte fødderne op på bordet, men nu bliver de i højere grad brugt til mange forskellige ting. Det er derfor vigtigt, at du sørger for at have de rigtige ting installeret til, når du skal bruge det både som arbejdsplads, afslapningssted og generel bolig.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du optimerer dit sommerhus, så er her nogle måder, hvorpå solafskærmning kan hjælpe dig. Se med lige her!

Hvor vigtig er din middagslur?

Det er blevet mere og mere anerkendt viden at middagslur ikke kun er noget pensionister tager for at slå tiden ihjel. Nej middagslur kan have mange gavnlige effekter, såsom mere socialt tilstedevær, øget koncentrationsevne og mange flere.

Det er på det seneste blevet taget ind i selvhjælpsbevægelsen, hvor mange selvhjælpseksperter anbefaler det til næsten alle mennesker. Dog har det skiftet ordlyd for at få det til at lyde mere nyt. Det har skiftet til powernap.

En god og solid solafskærmning kan lukke lyset ude, og sørge for du kan sove på alle døgnets tider. Hvis du for eksempel selv er herre over din arbejdstider, kan du med fordel lægge dig ind på dit værelse med solafskærmning og tage en powernap på 20 minutter. På den måde holder du en mere effektiv pause, og er bedre forberedt til resten af arbejdsdagen, end hvis du skulle have brugt din pause på at høre om din kollegas nye carport.

Sov længe når du har lyst

En god ting ved solafskærmning er, at den holder solen ude når du ikke gider at have, at den skal være der. Hvis du sidder i dit sommerhus og virkelig har brug for at sove længe, nytter det jo ikke noget, at solen vækker dig allerede klokken seks, når den står op.

Sæt din solafskærmning for sådan du selv kan bestemme, når du vil sove længe og når du vil op med solen.

Solafskærmning og skærme

Hvis du ligesom mange andre danskere er begyndt at arbejde i dit sommerhus, er du sikkert stødt på problemet med skærme. Du sidder lige så stille ved dit bord, når pludselig solen rammer skærmen, og du kan slet ikke se hvad du laver. Det gør det praktisk talt umuligt at arbejde. Efter den er gået i computerskærmen, går solen måske bagefter i dine øjne.

Dette tvinger en til hele tiden at skifte arbejdslokation, hvilket forstyrrer dit arbejde og ødelægger din koncentrationsevne. Med solafskærmning kan du bare trække det ned og sætte dig lige ved siden af et vindue uden problemer.